Over ons

Ultimate Wood B.V. is gevestigd in Bodegraven.

Door rechtstreekse samenwerking met onze producenten in o.a. Zuid- Amerika & Brazilië kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige hardhout producten aanbieden tegen de meest scherpe prijzen van Nederland.

Wij leveren een zeer grote diversiteit aan hardhout producten, geschaafd, fijngezaagd en van klein tot groot.
Daarnaast beschikken wij over een grote diversiteit aan bijproducten zoals RVS schroeven, RVS schuttinghaken, paalvoeten, paalkappen, hardhoutolie enz.
Neem gerust contact op met ons sales-team, we helpen u graag met onze kwaliteitsproducten tegen de uiterst scherpe prijzen.

Kom kijken en overtuig u zelf!

Waarom zo goedkoop?
Wie wil er nu het dubbele betalen voor hetzelfde product? Wij importeren rechtstreeks uit de landen van herkomst, en hebben zodoende niets te maken met tussenhandel e.d. U profiteert hiervan! Gemiddeld liggen onze prijzen duidelijk onder de te doen gebruikelijke prijzen! In de meeste gevallen kopen groothandelaren niet voor de prijzen waar u nu voor koopt!

Kwaliteit:
Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit! Hardhout garandeert een lange levensduur en is stabiel, bewezen en esthetisch. Kom langs en overtuig uzelf!

Duurzaam hardhout:
Wij bieden u de mogelijkheid voor het leveren van FSC en/of PEFC gecertificeerd hout. Dit garandeert een ecologisch, sociaal en economisch verantwoord product. Met andere woorden uw hout komt uit een bos wat duurzaam beheerd wordt en bijdraagt aan de ontwikkeling van het land van herkomst. Neemt u gerust contact met ons op als u gecertificeerd hout wilt ontvangen.

Vlonders:
U vind bij ons een totaal assortiment voor het maken van uw vlonder. Dit betekent: vlonderplanken, onderliggers, balken, palen, rubbers, slotbouten, schroeven, olie en overige toebehoren. Dit alles tegen een zeer scherpe groothandelsprijs.

Schuttingen:
Wij leveren zowel complete schuttingen als losse producten als schuttingplanken, palen, ophanging, schroeven, paalkappen, paalvoeten en overige toebehoren. Ook dit alles tegen een zeer scherpe groothandelsprijs.

Schoeiingen:
Van hout tot bevestiging tot complete schoeiingschotten. Alles ruimschoots voorradig. En nergens anders zo goedkoop! Bamboe: Zie hiervoor de unieke bamboe tuinschermen!

Openingstijden:
's Zomers: Maandag t/m vrijdag: van 09.00 - 17.00 uur; Zaterdag: van 09.00 - 12.00 uur
's Winters: Maandag t/m vrijdag: van 09.00 - 17.00 uur

Partners
  • Van den Berg Hardhout
    http://www.vandenberghardhout.com/

Contactgegevens:

Ultimate Wood B.V.

Oud-Bodegraafseweg 78, 2411 HW Bodegraven

Mail: info@ultimatewood.nl

Tel: 0172-610326

KVK: 27357820

BTW: NL821377516B01