Categorieën

Fabrikanten

Leveranciers

  • Ultimate Wood B.V.

Zachthouten schutting (Douglas)

Op zoek naar een fraaie schutting? Met zachthouten tuinschermen zet u de omheining van uw tuin moeiteloos naar uw eigen hand. Geïmpregneerd tuinhout is veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Er is eindeloos met schutting hout te variëren en daardoor kunt er vele kanten mee op. 

Tuinschutting kopen

Een schutting online kopen, dat is niet gemakkelijk. Het aanbod is groot en de vele schuttingen online zijn soms overweldigend. Met enkele muisklikken kunt u tuinschermen kopen en tuinhout online bestellen. Maar weet u ook wát u dan bestelt en wat het beste bij uw tuin of situatie past? Bij Ultimate Wood kunt u een schutting online kopen, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit, goed advies en een compleet aanbod houten tuinschuttingen. Een schutting kopen is een investering in de toekomst. Ultimate Wood helpt u graag bij het vinden van de juiste houten tuinschutting.

Geïmpregneerde schutting

Met een geïmpregneerde schutting bepaalt u zelf de uitstraling, structuur en samenstelling van uw houten tuinafscheiding. Alles is mogelijk. Een stevige of degelijke houten schutting, een gesloten of juist open structuur en een stoere of subtiele look. Het fijne aan een schutting van zachthout, is dat het gemakkelijk te behandelen en te verven is. Zodra de schutting toe is aan een opfrisbeurt, geeft u deze in een handomdraai een frisse, nieuwe kleur. Een zachthouten schutting ideaal om uw tuin de stijl te geven die bij u past. Het gaat daarnaast lang mee, met de juiste behandeling wel 15 tot 20 jaar. 

Goedkope tuinschutting

De kosten voor een geïmpregneerde schutting vallen erg mee. Wanneer u een kwalitatieve maar goedkope houten schutting zoekt, is een douglas schutting bijvoorbeeld een prima keuze. Een goede en mooie schutting van geïmpregneerd tuinhout hoeft niet duur te zijn. Let echter altijd goed op! Er is wel degelijk een verschil tussen goedkoop tuinhout kopen, waarbij u verzekerd bent van kwaliteit, en écht goedkope schuttingen waar u niet van op aankunt. Laat u goed adviseren, bijvoorbeeld door een specialist als Ultimate Wood. Bepaal wat voor houten schutting het beste bij u past en vindt de juiste tuinafscheiding van goedkoop tuinhout, mét de garantie van kwaliteit. Ultimate Wood begeleidt klanten al jaren bij het vinden van de goedkoopste schuttingen van de beste kwaliteit.

Houten tuinafscheiding

Creëer beschutting en sfeer met een schutting van geïmpregneerd hout. Houten schuttingdelen  zijn veel gezien in Nederlandse tuinen. Met houten schuttingdelen zet u een prachtige en degelijke tuinafscheiding neer die volledig past bij uw eigen smaak. Juist met geïmpregneerde palen en bijvoorbeeld geïmpregneerde planken heeft u de vrijheid en flexibiliteit om op een voordelige manier een echt passende houten schutting te bouwen.

Schutting op maat

Wanneer u zelf aan de slag gaat en een schutting gaat plaatsen, bent u bij Ultimate Wood aan het juiste adres voor voor alle benodigde materialen. U vindt er bijvoorbeeld goedkoop geïmpregneerd hout, kwalitatieve schuttingpalen en houten schuttingdelen. Maar u kunt ook bij hen terecht voor geimpregneerde schuttingplanken, een volledige douglas schutting en alle overige kleine benodigdheden zoals moeren, bouten, schroeven, etc. Heeft u alles dat u nodig heeft gevonden? Zie en volg dan het stappenplan van Ultimate Wood om gemakkelijk en snel zelf aan de slag te gaan. 

Voordelen van Ultimate Wood

  • Breed assortiment
  • Veel op voorraad, vaak direct leverbaar
  • Leverbaar met FSC duurzaam geproduceerd hout
  • De beste kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Alle toebehoren beschikbaar (hang- en sluitwerk, schroeven, palen, etc).

Vragen? Bel ons.

Voor advies of vragen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
0172-610326

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items