Categorieën

Fabrikanten

Leveranciers

  • Ultimate Wood B.V.

Hardhouten schuttingen (Bankirai)

Een hardhouten schutting is een duurzame investering. Een schutting van het juiste materiaal kan tot wel 25 jaar meegaan. Wanneer u kiest voor een tuinomheining van hardhout, heeft u de komende jaren geen omkijken naar uw schutting. Lees hier alles over een hardhouten schutting en waar u op moet letten bij de aanschaf en plaatsing ervan. 

Op zoek naar een nieuwe schutting

Een schutting kopen doet u niet zomaar. Zeker als u zich online oriënteert op het kopen van een schutting of tuinhout, ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Online zijn er op veel plekken schuttingen te koop. Ook vind u veel hardhout online. U wilt niet de eerste de beste tuinschutting kopen, en wilt weten dat het goed zit. Daarvoor bent u bij Ultimate Wood aan het juiste adres. Deze One-Stop-Shop heeft alles dat u zoekt als het aankomt op hardhouten schuttingen. 

Waarom een hardhout schutting

Waarom kiezen voor een hardhout schutting? Door te werken met hardhout, bijvoorbeeld hardhouten tuinschermen, hardhouten tuinpalen en/of hardhouten schuttingplanken, bent u verzekerd van een onverwoestbare, vrijwel onderhoudsvrije tuinafscheiding. Houten tuinschuttingen verschillen nogal eens van elkaar. In kwaliteit, duurzaamheid en levensduur. Elke tuin is anders en ook uw wensen kunnen specifiek zijn, als het op uw schutting aankomt. Voor welk  houttype u kiest is afhankelijk van uw voorkeuren. Hoelang wilt u dat de schutting meegaat? Wilt u onderhoud vermijden, of vind u het niet erg om de schutting zo nu en dan te moeten verven? Met een schutting van hardhout bent u verzekerd van een stevige, degelijke omheining van uw tuin die tot wel 25 jaar meegaat en niet of nauwelijks verkleurd. 

Goedkope, hardhouten schutting

Het valt niet mee om kwalitatief en goedkoop hardhout te vinden. Er zijn vele aanbieders van goedkope houten schuttingen en goedkoop tuinhout. De prijzen liggen vaak ver uit elkaar. Voor een goede, goedkope hardhouten schutting moet u weten waar u moet zijn. Bij Ultimate Wood vindt u gemakkelijk en snel de juiste schutting of de beste onderdelen om er zelf één te maken. Voor een scherpe, voordelige prijs vindt u bij Ultimate Wood het beste materiaal. Wilt u kwalitatief hardhout goedkoop aanschaffen? Wij assisteren en adviseren u graag.

Houten tuinafscheiding

Met een houten tuinafsluiting creëert u beschutting en sfeer in uw tuin. Houten beschuttingen zijn populair en een veelgebruikte methode voor tuinafscheidingen. Of u nu kiest voor een natuurlijke schutting, een schutting met klimop of juist een strakke hardhout schutting, het zal uw tuin goed doen. Bij Ultimate Wood kunt u terecht voor vrijblijvend advies over schuttingen en tuinhout, maar Ultimate Wood biedt ook ruime keuze in houten tuinafscheiding. U kunt bij hen terecht voor alle vormen van tuinafscheiding; het beschutten van de hele achtertuin, een schutting voor de poort bijvoorbeeld, of een afscheiding van de voortuin. 

Hardhouten schutting maken en plaatsen

Zelf een schutting op maat maken? Ultimate wood biedt u de mogelijkheid en materialen om aan de slag te gaan. Het brede assortiment biedt alles, van hardhouten schuttingdelen en bankirai hout tot hardhouten balken en hardhouten palen. U kunt gemakkelijk zelf een hardhouten schutting plaatsen en vindt gemakkelijk het juiste materiaal. Helemaal zelf opbouwen is ook mogelijk. Met het stappenplan van Ultimate Wood kunt u bijvoorbeeld zelf een schutting maken van planken. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij adviseren en helpen u graag. 

Voordelen van Ultimate Wood

  • Breed assortiment
  • Veel op voorraad, vaak direct leverbaar
  • Leverbaar met FSC duurzaam geproduceerd hout
  • De beste kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Alle toebehoren beschikbaar (hang- en sluitwerk, schroeven, palen, etc).

Vragen? Bel ons.

Voor advies of vragen kun je altijd bij ons terecht. 
0172-610326

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items