Waarom kiezen voor Ultimate Wood?

Persoonlijk Advies
Bij Ultimate Wood stellen wij jouw wensen, eisen en voorkeuren centraal. Wij denken graag met je mee en kunnen je helpen of adviseren vanaf stap één. Voor elke woonwens of klus met hout hebben wij een passende oplossing en het juiste materiaal beschikbaar. Of je nu aan het oriënteren bent, advies kunt gebruiken of echt hulp nodig hebt. Wij zijn er voor je!    

Betaal zoals jij wilt
Bij Ultimate Wood heb je de mogelijkheid te betalen zoals het jou het beste uitkomt. Middels de beveiligde SSL verbinding en de overige technische maatregelen op onze website, is betalen altijd veilig. Wij bieden je de keuze te betalen via IDeal, Mister Cash (bankcontact), Sofort Banking, Paypal, Visa, Mastercard of via een IBAN bankoverschrijving. Daarnaast bieden wij ook op het gebied van verzending verschillende mogelijkheden. Je kunt jouw bestelling bij ons afhalen in Bodegraven, we kunnen de zending versturen via PostNL of zelf bij je thuis bezorgen middels een vrachtwagen met kooiaap.


Duurzaamheid
Onze producten kunnen met een FSC en/of PEFC gecertificeerd keurmerkgeleverd worden. Deze houtcertificaten tonen aan dat het hout duurzaam is geproduceerd en voldoet aan strenge regels omtrent natuurbescherming en bijvoorbeeld legaliteit. Ook waarborgen deze certificaten de rechten en het welzijn van lokale bevolking en arbeiders. De certificeringssystemen zijn ontwikkeld met oog voor belangen op het gebied van ecologie, samenleving en economie. Het biedt de beste manier om bossen duurzaam te beheren. Vrijwel al het hout in ons assortiment is voorzien van één van beide keurmerken. Vraag gerust naar de mogelijkheden of benader ons voor meer informatie.


Alles-in-één winkel
Naast hout vind je bij Ultimate Wood ook alle randzaken. En dan bedoelen we ook echt alle randzaken. Van de juiste lijm en geschikte bouten of moeren, tot beits en tuinverlichting. Wij zijn een alles-in-één winkel waar je terecht kunt voor een breed assortiment, of dat nu gaat om volledig bouwbeslag, handgereedschap of reinigingsmiddelen. Neem gerust een kijkje in de online winkel op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder!