Tuinhout  Er zijn 47 producten

Ultimate Wood bied u een uitgebreid assortiment aan tuinhout. Neem bijvoorbeeld Hardhout. Hardhout is erg sterk, gaat lang mee (zo’n 15 tot 25 jaar) en daardoor ideaal voor buitengebruik. Daarnaast is het ook goed bestand tegen allerlei soorten weersinvloeden. Al het hardhout van Ultimate Wood is geïmporteerd vanuit duurzaam beheerde bossen en d...

Ultimate Wood bied u een uitgebreid assortiment aan tuinhout. Neem bijvoorbeeld Hardhout. Hardhout is erg sterk, gaat lang mee (zo’n 15 tot 25 jaar) en daardoor ideaal voor buitengebruik. Daarnaast is het ook goed bestand tegen allerlei soorten weersinvloeden. Al het hardhout van Ultimate Wood is geïmporteerd vanuit duurzaam beheerde bossen en de meeste producten zijn FSC en/of PEFC gecertificeerd. Dit betekent dat ons hout op een eerlijke en milieuvriendelijke manier is geproduceerd. Geïmpregneerd tuinhout, ook wel zachthout genoemd. Dit hout is in de meeste gevallen met het KOMO gecertificeerde keurmerk aangeduid. Dit betekend dat het met verduurzamingsmiddelen behandeld is, zodat er minder kans op schimmels en rot ontstaat en het langer meegaat.

In ons assortiment vind u onderandere:

-    Schuttingplanken

-    Vlonderplanken

-    Palen

-    balken

-    onderliggers

Alles is beschikbaar in diverse afmetingen en diverse lengtes. Zit de afmeting die u zoekt er toch niet tussen? Dan kunnen wij dit in de meeste gevallen gewoon voor u bestellen.

Ook kunnen wij indien gewenst de palen op maat zagen.

Voor meer informatie hierover kunt u gerust contact met ons opnemen.

Voor vragen of twijfel staan wij u altijd graag persoonlijk te woord.

Lees meer »
per pagina
Toont 1 - 24 van de 47 items
Toont 1 - 24 van de 47 items